Wil jij vrijdag mee naar ADO Den Haag?
Stuur een berichtje of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Wat is loos in Mestreech bezocht afgelopen weekend onze tweede editie van de SV-1902 dameszitting.
Bekijk via onderstaande link de beelden.

Klik hier voor de video

 
 
 
Vrijdag staat de awayday tegen FC Eindhoven op het programma. Wil jij met ons mee? Stuur dan even een berichtje of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Let op! Er is vanaf nu een uitreiskaart nodig. Deze kun je gratis bij MVV aanvragen.
Meer info hierover vind je hier.
 
 
Na een mailwisseling met een jurist van de KNVB, hebben wij, in overleg met onze advocaat (Régis Wijnands), helaas moeten besluiten om geen juridische vervolgstappen te zetten tegen de straf van de KNVB om de vakken C en D op de Angelside te sluiten en seizoenkaarthouders te weren, bij de thuiswedstrijd tegen Jong-Utrecht.
 
Wij hebben dit besluit genomen omdat er weinig kans was op een succesvol resultaat en er daarnaast flinke kosten zijn verbonden aan dit proces.
 
Desalniettemin zijn wij van mening dat deze collectieve straf, onrechtvaardig is voor alle goedwillende supporters en zullen wij ook in de toekomst ons best blijven doen om tegen dit soort straffen in protest te komen.
 
Tevens roepen wij MVV op om tegen deze belachelijke straf in beroep te gaan bij de KNVB!
𝐎𝐩𝐠𝐞𝐯𝐞𝐧 𝐂𝐚𝐦𝐛𝐮𝐮𝐫 𝐮𝐢𝐭!
 
Ga jij 12 januari met ons mee naar Cambuur?
Altijd een gezellige (lange) rit naar het Noorden.
 
We vertrekken om 15:30 en de kosten voor dit tripje zijn €50,00.
 
Stuur een berichtje, of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tot vrijdag!
 
­