Om met de deur in huis te vallen. Wat een feest was dat vrijdag! Als Supportersvereniging 1902 kunnen we spreken van een uitstekende eerste ledenavond. Hieronder willen we een kleine impressie geven van de avond.

Er waren zo'n 80 bezoekers aanwezig. De avond werd geopend met uitleg over de vereniging en vervolgens kreeg de Supporters Liaison (SLO) van MVV de kans om zich voor te stellen en te vertellen waar hij voor verantwoordelijk is (https://bit.ly/32cXqwM). Ook werd er een korte toelichting gegeven over de Coronamaatregelen die inmiddels door MVV gecommuniceerd zijn. Het publiek had daarna de kans om vragen te stellen aan zowel SV-1902 als de SLO.

Later op de avond werd er een quiz gehouden met serieuze, minder serieuze en goede en minder goede vragen. De bezoekers konden via de mobiele telefoon deelnemen en de scorelijst werd na elke vraag gepubliceerd. De spanning werd des te groter, omdat echte MVV-kenners fanatiek zowel flink stegen als daalden in hun strijd om die eerste plaats binnen te halen. De meest memorabele vraag van de avond was toch wel:

Welke MVV-speler plantte een MVV-vlag op de middenstip na de winst op de boeren uit 046?

A) Joas Siahaija
B) Stef Peeters
C) Daniel Gomez
D) Laurent Castellana

U begrijpt het al, hilariteit ten top. De opvallende winnaar van de avond was dan ook onze SLO.

Ter verhoging van de feestvreugde was er de mogelijkheid om per 4 personen zich op te geven voor de bierbokaal. Die prijs werd met veel ontzag gewonnen door de dames!
Een optreden van onze good-old Frans Theunisz maakte de avond af. Een feest dat tot de late uurtjes doorging met een gezellige club mensen. Ook was het goed om te zien dat een groot aantal leden aanwezig waren, die voorheen nog niet actief betrokken waren binnen een van de bekende groeperingen. Dit maakt de kracht en het draagvlak van de vereniging alleen maar sterker.

Al met al kunnen wij als SV-1902 spreken van een zeer geslaagde eerste ledenavond. We hopen ook dat onze leden dat net zo ervaren hebben, maar eigenlijk twijfelen we daar niet aan.