De Supportersvereniging SV-1902 heeft zich de volgende missie gesteld: 

‘De grenzen opzoeken bij het opkomen voor alle MVV-supporters. Activiteiten opzetten ten behoeve van de onderlinge verbondenheid, zo breed als mogelijk’.


Onze supportersvereniging staat voor het opkomen en opzetten van activiteiten voor alle MVV-supporters, ongeacht of deze lid zijn van onze vereniging. Het opkomen voor de MVV-supporters doen wij onafhankelijk en consequent. Onze vereniging streeft ernaar dat MVV ons accepteert als officiële gesprekspartner.

Binnen onze vereniging zijn wij in alle geledingen transparant, maar ook naar buiten toe zoals naar de niet-aangesloten MVV-supporters, naar MVV en naar de overige partijen in het netwerk. Onze vereniging is trots op MVV en onderschrijft haar kernwaarden (zie: MVV Maastricht, Idee van Maastrichtenaren voor een levensvatbare Maastrichtse Voetbalvereniging) en zal er alles aan doen wat in de macht van onze vereniging ligt om die kernwaarden fanatiek te bewaken. Onze vereniging steunt MVV als een traditionele club, waarbij wij staan voor het waarborgen van de tradities.

Met onze activiteiten willen we zo veel mogelijk verschillende supportersgroepen samenbrengen, ook indien deze niet zijn aangesloten bij onze vereniging. Onze vereniging zal blijven verlangen dat MVV zo transparant mogelijk is. Ten behoeve van supporter-gerelateerde zaken dient er sprake te zijn van een structurele informatiestroom. De inzet van onze vereniging is erop gericht dat wij in ieder geval betrokken zijn bij supporters gerelateerde zaken bij MVV en de club daarbij continue ondersteunen.

De sfeer in de stadions bereiken wij op een Zuid-Europese gepassioneerde en fanatieke wijze, waarbij wij samen met MVV de grenzen opzoeken.